Makelaar assurantiekantoren

Verkoop van je onderneming is dé belangrijkste financiële beslissing die een ondernemer kan nemen. Met 30 jaar eigen ervaring als bedrijfsadviseur en ondernemer weet ik hoe ingrijpend die beslissing is. Of u uw assurantieportefeuille of assurantieonderneming verkoopt of aan een opvolger toevertrouwt, het is een ingrijpende stap.

Voor de verkoop van de assurantieportefeuille of assurantieonderneming moet bekend zijn wat de waarde  ervan is.

Verkoop van de assurantieportefeuille of assurantieonderneming is een project waarin de verkoper en de verkoopbemiddelaar samen moeten optrekken. Als taxateur en verkoopbemiddelaar ontzorg ik de verkoper zoveel als mogelijk door een intensieve begeleiding van de verkoop van assurantieportefeuilles en assurantieondernemingen.

Van 2006 tot 2017 was ik associate partner bij BHB Dullemond overnames en advies.  In het begin adviseerde ik assurantiekantoren bij bedrijfsvoeringsvraagstukken. Later zorgde ik voor taxatie/waardering van  assurantiekantoren en bemiddeling bij aan- en verkoop.

In december 2017 ben ik zelfstandig verder gegaan als taxateur van assurantieportefeuilles en assurantiekantoren. Daarnaast  bemiddel ik bij aan- en verkoop.